Τις παραλίες του οργανώνει ο Δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου

Όλα τα νέα
magnesianews.gr
2018-06-19 05:39:40

Τις παραλίες του Ανατολικού Πηλίου οργανώνει ο Δήμος Ζαγοράς -Μουρεσίου, ενόψει του καλοκαιριού, τόσο από τις ζημιές που έγιναν από τις πλημμύρες του χειμώνα, όσο και για τη συντήρηση των εγκαταστάσεων.
Ο δήμαρχος Παναγιώτης Κουτσάφτης ανέθεσε απευθείας την εργασία αντί του ποσού των 19.964 € με ΦΠΑ, δαπάνη που αφορά την οργάνωση των παραλιών του ∆ήµου Ζαγοράς Μουρεσίου και την συντήρηση των ναυαγοσωστικών βάθρων (πύργων), για όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Ο ανάδοχος θα οριοθετήσει πέντε παραλίες του Δήμου και συγκεκριμένα Χορευτού, Αγ. Σαράντα, Αγ. Ιωάννη, Παππά Νερό και Μυλοπόταμου. λαµβάνοντας υπόψη τις ακραίες καιρικές συνθήκες της περιοχής.
Στο πλαίσιο της εργολαβίας θα γίνει αναστήλωση των Πύργων στην ενδεδειγµένη θέση τους ,στήριξη µε βάρος στις βάσεις των πύργων και πάκτωµα στο έδαφος τουλάχιστον 90 εκατοστά για την σωστή στατική τους συµπεριφορά. Επίσης θα γίνει αποξήλωση όλων των ξένων και σαθρών σωµάτων (σκουριές κλπ) εφαρµογή τριών τουλάχιστον επιστρώσεων βαφής όλων των επιφανειών των πύργων µε χρώµα αντοχής ακραίων καιρικών συνθηκών.



Ζαγορά Πήλιο