Ξενώνας Μούσες-Ζαγορά

Ξενώνας Μούσες-Ζαγορά

Στη Ζαγορά στο μεγαλύτερο χωριό το Πηλιού ανάμεσα σε μηλιές καστανιές πλατάνια δημιουργήσαμε τον ξενώνα Μούσες για να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές σε όλες της εποχές του χρόνου. Ανάμεσα στα καλντερίμια ήχοι, εικόνες και μυρωδιές, ξεμπλέκονται και ξεπροβάλλουν μπροστά μας, αναπάντεχα, σαν τις παλιές αγάπες. Η σκέψη απελευθερώνεται και αξιολογούμε ξανά τις λεπτομέρειες μιας καλής ζωής. Αναθεωρούμε την αξία της διατροφής, την ανάγκη της συντροφιάς και την φυσικότητα της άσκησης.

Το κάθε δωμάτιο έχει μοναδική ταυτότητα. Όπως και παλαιότερα τα έπιπλα και τα αντικείμενα έχουν τη δική τους, ανεξάρτητη θέση στο χώρο, παραμερίζοντας την εντοιχισμένη λογική. Οι ντουλάπες έπιπλα, οι καλόγεροι, τα φωτιστικά, τα λεβέτια με τα κούτσουρα, τα μπρούτζινα στοιχεία στα μπάνια, τα παλαιά αντικείμενα, συνθέτουν το παρελθόν και το παρόν με φυσικότητα. Στο δωμάτιο σας καλωσορίζουμε με τσίπουρο και γλυκό του κουταλιού.

Στο ισόγειο του Κεντρικού κτιρίου, βρίσκεται το καθιστικό. Σε διαφορετικές γωνιές με καναπέδες και πολυθρόνες, ή δίπλα στο τζάκι, χαλαρώνετε …όπως αγαπάτε: διαβάζοντας ένα βιβλίο, παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια, βλέποντας μία ταινία, προκαλώντας σε μία παρτίδα εξαντλητική μπιρίμπα! Επειδή, όπως γνωρίζουμε καλά, οι συγκεκριμένες δραστηριότητες επιβάλλεται να συνοδεύονται πάντοτε από το ανάλογο ποτό ή αφέψημα, το μπαρ, μέσα στο καθιστικό, αναδεικνύει…δια της κάβας του, την κάθε σας στιγμή.

Παροχές

  • Δωρεάν Parking
  • Δορυφορική Τηλεόραση
  • Ράδιο
  • Τηλέφωνο
  • Δωμάτια Μη ΚαπνιζόντωνΕλπίζουμε αυτή η διαδρομή να σας μεταδώσει την ίδια χαρά και διάθεση την οποία εμείς απολαύσαμε στη σκέψη και κυρίως στη δημιουργία αυτού του ξενώνα. Σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε και να απολαύσετε την απλότητα και την ανεμελιά των καλών στιγμών, που τόσο πολύ αποζητάμε και έχουμε ανάγκη όλοι μας.


Στοιχεία Επικοινωνίας

Ξενώνας Μούσες,
Ζαγορά Πηλίου,
37001,
Ζαγορά,

Τηλέφωνά Επικοινωνίας:
(+30) 6939239540
Booking.com