Παπαγιαννοπούλου-Ζαγορά

Παπαγιαννοπούλου-Ζαγορά

Σχεδιασμένα στον παραδοσιακό αρχιτεκτονικό ρυθμό του Πηλίου με ανοιχτά χρώματα και λιτή διακόσμηση με έντονα τα στοιχεία της πέτρας και του ξύλου, τα σπιτικά διαμερίσματα του Ξενώνα Παπαγιαννόπουλος στο Πήλιο, προσφέρουν μία εμπειρία παραδοσιακής και οικογενειακής διαμονής στη Ζαγορά Πηλίου, ιδανική για ζευγάρια και οικογένειες. Ο ξενώνας διαθέτει ευρύχωρα δίχωρα ή μονόχωρα διαμερίσματα με πανέμορφη θέα προς τη θάλασσα ή στο βουνό με το γραφικό χωριό της Ζαγοράς, εκ των οποίων μερικά διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι και κουζίνα επίσης. Εξοπλισμένα με δρύινα έπιπλα και Πηλιορείτικη διακόσμηση, εξασφαλίζουν στον επισκέπτη τον παραδοσιακό χαρακτήρα της περιοχής και την εμπειρία της σπιτικής διαμονής σε ένα καλαίσθητο οικογενειακό περιβάλλον και μία άριστη επιλογή από τους ξενώνες στο Πήλιο και τη Ζαγορά.

Ο Ξενώνας Παπαγιαννόπουλος στη Ζαγορά Πηλίου είναι παραδοσιακά χτισμένος και σχεδιασμένος σύμφωνα με την τοπική αρχιτεκτονική του Πηλίου για να προσφέρει μία εμπειρία διαμονής στην πλούσια ορεινή φύση και παρέχει τις εξής υπηρεσίες και εγκαταστάσεις για την άνεση των επισκεπτών.

Παροχές

  • Δωρεάν Wifi
  • Δωρεάν Parking
  • Κουζίνα
  • Καφέ-Μπαρ
  • Οικογενειακά Διαμερίσματα
  • Θέα Θάλασσα ή Θέα ΒουνόΤο ορεινό τοπίο της Ζαγοράς είναι ιδανικό για οικογενειακούς περιπάτους ανάμεσα στην παρθένα φύση και την ασφαλή για τα παιδιά αμμουδιά της παραλίας του Χορευτού.


Στοιχεία Επικοινωνίας

Ξενώνας Παπαγιαννόπουλος,
Ζαγορά Πηλίου,
37001,
Ζαγορά,

Τηλέφωνά Επικοινωνίας:
+30.24260 22888
+30.24260 22540

Άλλες Σελίδες Μας

Booking.com