Ξενώνας Αμανίτα-Τσαγκαράδα

Ξενώνας Αμανίτα-Τσαγκαράδα

Δημιουργήσαμε τον Ξενώνα ΑΜΑΝΙΤΑ στην Αρχοντική Τσαγκαράδα, σε μια προνομιακή θέση μεταξύ βουνού και θάλασσας, στις πλαγιές του Ανατολικού Πηλίου.
Πίσω του ορθώνεται το χιλιοτραγουδισμένο Πήλιο με τα βαθύσκια δέντρα και τα πλούσια νερά. Μπροστά του απλώνεται το γαλάζιο Αιγαίο με τις Βόρειες Σποράδες πετράδια στο στέμμα του. Γύρω του οργιάζει η πράσινη φύση της Τσαγκαράδας, με τα ονομαστά μονοπάτια, τα χιλιόχρονα δένδρα, τις πέτρινες βρύσες και τα γεφύρια.
Φιλοδοξία μας είναι να αποτελέσει ο Ξενώνας ΑΜΑΝΙΤΑ ιδανικό προορισμό για διακοπές στο Πήλιο όλες τις εποχές του χρόνου, συνδυάζοντας τις παροχές ενός ξενοδοχείου με το μικρό μέγεθος και τη φιλικότητα ενός παραδοσιακού ξενώνα.

Σε σας που ζητάτε αρκετά παραπάνω από διαμονή σε ένα όμορφο παραδοσιακό κατάλυμα, θέλουμε να προσφέρουμε:

Αυθεντική Πηλιορείτικη φιλοξενία.
Γαστρονομική ξενάγηση στις γεύσεις του 'Γλυκού Βουνού'.
Περιηγήσεις στα δάση των Κενταύρων και συλλογή καρπών.
Σεμινάρια μανιταρογνωσίας και μανιταροφαγίας.
Γνωριμία με τις σμαραγδένιες παραλίες της περιοχής.

Παρουσιάσεις, εργαστήρια & γευσιγνωσίες στο βιολογικό μας κτήμα, για τη βοτανική και γαστρονομική παράδοση του Πηλίου.

Η σύνθεση του καταπράσινου βουνού με τη γαλάζια θάλασσα του Αιγαίου, τα απαλά σεντόνια, οι μελωδίες των πουλιών, η μυρωδιά του ζυμωτού ψωμιού, τα νερά που κελαρύζουν, το σερβιριζόμενο πρωινό με τοπική γαστρονομία, οι ευωδιές των λουλουδιών, η συλλογή βοτάνων & καρπών, η αυθεντική σπιτική φιλοξενία, τα ολόγλυκα φρέσκα φρούτα, η γνωριμία με τις σμαραγδένιες παραλίες, το φτιαγμένο με φυσικά υλικά πέτρα & ξύλο κτίριο, τα λιθόστρωτα μονοπάτια, οι πλούσιες καρποφορίες των μανιταριών, οι περιηγήσεις στο δάσος, τα σεμινάρια μανιταρογνωσίας. Αυτή είναι η Εμπειρία Πηλίου, που σας προσφέρει ο Ξενώνας ΑΜΑΝΙΤΑ!

Παροχές

  • Όλα τα δωμάτια έχουν mini bar.
  • Υπάρχει σύνδεση wifi χωρίς χρέωση.
  • Τη χειμερινή περίοδο τα ξύλα για το τζάκι, παρέχονται χωρίς χρέωση.
  • Το απόγευμα σερβίρονται καφέδες, ροφήματα, γλυκά του κουταλιού και γιαούρτι με μέλι ή γλυκό.
  • Τοπικά βιολογικά προϊόντα
  • Πρωινό χωρίς γλουτένηΧάρις στις προσπάθειές μας αυτές το πρωινό μας είναι μια γαστρονομική εμπειρία, που έχει βραβευτεί και ο Ξενώνας ΑΜΑΝΙΤΑ συμμετέχει από τους πρώτους και έχει πιστοποιηθεί και βραβευτεί για το Ελληνικό Πρωινό από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο.


Στοιχεία Επικοινωνίας

Ξενώνας Αμανίτα,
Τσαγκαράδα,
37012,
Τσαγκαράδα,

Τηλέφωνά Επικοινωνίας:
+30 24260 49707
+30 694 5878672
Booking.com