Ξενοδοχείο Ζαγορά-Ζαγορά

Ξενοδοχείο Ζαγορά-Ζαγορά

Το ξενοδοχείο Ζαγορά βρίσκεται στο κέντρο της Ζαγοράς, 50μ από την κεντρική πλατεία του χωριού. Χτίστηκε το 2009 και η αρχιτεκτονική του είναι σύμφωνη με την πηλιορείτικη παράδοση.

Αποτελείται από δύο κτίρια, που φιλοξενούν στο σύνολό τους 15 επιπλωμένα διαμερίσματα. Στο κεντρικό κτίριο, σε ένα ζεστό, αρμονικά δομημένο περιβάλλον, όπου το ξύλο και η πέτρα στολίζουν κάθε γωνιά του χώρου, θα βρείτε τη ρεσεψιόν, το μπαρ, την αίθουσα πρωινού και την αίθουσα για ελεύθερο
ασύρματο internet.

Χτισμένο στο κεφαλοχώρι του Πηλίου,το ξενοδοχείο μας,σας προσφέρει ήρεμες διακοπές καθόλη τη διάρκεια του έτους.Παντρεύει το βουνό και τη θάλασσα, το πράσινο και το γαλάζιο και αποτελεί μία πρόκληση για τους λάτρεις της φύσης.

Αποτελεί ένα ορμητήριο προς κάθε κατεύθυνση, για όσους θέλουν να απολαύσουν το σκι το χειμώνα αλλά και για όσους θέλουν να γευτούν την αλμύρα της θάλασσας το καλοκαίρι…
Το χιονοδρομικό κέντρο «Αγριόλευκες» βρίσκεται σε απόσταση 20km από εμάς, ενώ σε απόσταση μικρότερη των 8km μπορείτε να επισκευτείτε τις όμορφες παραλίες του Χορευτού, της Ελίτσας, της Ανάληψης, της Παρίσαινας και των Αγίων Σαράντα.

Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε το μέρος όπου γεννήθηκαν διακεκριμένες προσωπικότητες, όπως ο πατριάρχης Καλλίνικος και οι γνωστοί αδερφοί Πάντου, να επισκεφθείτε τη δημόσια βιβλίοθήκη του χωριού μας, όπου στους χώρους της φιλοξενεί πλήθος χειρόγραφων κειμηλίων και το «κρυφό» σχολειό, στο οποίο μαθήτευσε ο Ρήγας Φερραίος.

Παροχές

  • Τζάκι ασφαλείας , αερόθερμο (με δωρεάν ξύλα)
  • Κλιματιστικό
  • Κεντρική θέρμανση
  • Μίνι μπαρ
  • Κουζίνα με ηλεκτρική εστία και βασικό εξοπλισμό
  • Ελεύθερο ασύρματο internetΣας προσκαλούμε σε όμορφες περιπατητικές διαδρομές γεμάτες χρώμα και άρωμα…και σας καλωσορίζουμε στο μυθικό βουνό των κενταύρων, για να γευθείτε τη μαγεία της φύσης σε κάθε εποχή!


Στοιχεία Επικοινωνίας

Ξενοδοχείο Ζαγορά,
Ζαγορά Πηλίου,
37001,
Ζαγορά,

Τηλέφωνά Επικοινωνίας:
+30 24260 22062
Booking.com