3ος Μαθηματικός Διαγωνισμός: Μαθαίνω να Αγωνίζομαι και να Προσφέρω

Όλα τα νέα
Εκδηλώσεις Δήμου
2018-12-03 07:01:46

Share: 

Ημερομηνία: 

Δευ, 03/12/2018 - 09:00

Διοργανωτής: 

Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου
Γυμνάσιο - Λύκειο Τσαγκαράδας
Δημοτικό Σχολείο Ανηλίου - Αγ. Δημητρίου - Κισσού

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 2/12/18 ο 3ος Μαθηματικός Διαγωνισμός «Μαθαίνω να Αγωνίζομαι και να Προσφέρω», ένα λαμπρό πανηγύρι αγάπης και γνώσης. Εξήντα πέντε χαμογελαστά πρόσωπα, στο πανέμορφο σχολείο διαγωνίστηκαν στα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΩΝΤΑΣ. Γέμισε η αυλή και ο δρόμος του χωριού όμορφα πρόσωπα. Επικράτησε η απόλυτη ησυχία, ο απόλυτος σεβασμός στο χώρο, στο αντικείμενο του διαγωνισμού, στους επιτηρητές, στο σκοπό της διοργάνωσης, στους διοργανωτές, στη μνήμη του Παντελή Στιβαχτή, όπου και ήταν αφιερωμένος. Εξήντα πέντε φωτεινοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ δίδαξαν αγάπη με την αγάπη τους, προσφέροντας και αυτά τα Χριστούγεννα  χαρά και ζεστασιά σε συνανθρώπους, που το έχουν ανάγκη.

Ο διαγωνισμός στηρίχτηκε από το Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου, τους ιδιωτεύοντες καθηγητές ξένων γλωσσών της περιοχής, τους καθηγητές του Γυμνασίου-Λυκείου Τσαγκαράδας, το διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ανηλίου κ. Κυπαρισσάκο Δημήτριο, τους νεαρούς επιστήμονες της περιοχής, τους γονείς και γενικότερα την τοπική κοινωνία.

Η οργανωτική επιτροπή του μαθηματικού Διαγωνισμού ευχαριστεί όλους τους συντελεστές και εύχεται ολόψυχα ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ και αν όλα πάνε καλά ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΘΡΑΝΙΑ.

Συνημμένο Μέγεθος
Αρχείοdeltio_typoy.docx 11.76 KB
Αρχείοeyharistirio1.pptx 135.68 KB


Ζαγορά Πήλιο