Συνάντηση της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ με τον Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο

Όλα τα νέα
myvolos.net
2019-04-22 16:45:01

Την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να συναντήσουμε τον Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο στο γραφείο του στο συνεδριακό κέντρο στα Μελισσάτικα είχε σήμερα η δημοτική μας παράταξη ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Ζαγοράς Μουρεσίου με την παρουσία της επικεφαλής κ. Μαρία Σαμαρά και των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων κ. Απόστολο Καταπίδη και Απόστολο Κατσιφό.

Ο μητροπολίτης μας ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει για μια νέα σελίδα στον Δήμο  Ζαγοράς-Μουρεσίου και μας τόνισε την αξία της προάσπισης του συλλογικού καλού.

Η συνάντησή που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα κατάνυξης καθώς διανύουμε ήδη την Μεγάλη Εβδομάδα ανέδειξε και τα μηνύματα της ενότητας και της σύμπνοιας που χρειάζεται αυτή την ώρα ο ελληνικός λαός για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.

Παράλληλα με τον σεβασμιότατο δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση και στο θέμα του θρησκευτικού τουρισμού και βέβαια της προστασίας και ανάδειξης των πολλών ιερών ναών, εξωκκλησιών και άλλων κειμηλίων με την πολύ μεγάλη ιστορική και πολιτισμική αξία τους.

Θέση μας είναι ότι και στο Ανατολικό Πήλιο μπορεί να δημιουργηθεί ένα εκκλησιαστικό μουσείο κατά το παράδειγμα της Μακρινίτσας που θα αποτελεί μαγνήτη για την επισκεψιμότητα πολλών τουριστών Ελλήνων και ξένων.

Η παράταξή μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο για την συνάντησή μας τονίζοντας πως ο προεκλογικός μας αγώνας κινείται στο πλαίσιο του πολιτισμένου διαλόγου και του ενωτικού πνεύματος προς όφελος όλων και της τοπικής κοινωνίας ευρύτερα.

 

 



Ζαγορά Πήλιο