Χανιά: Οδηγός ΚΤΕΛ παράτησε 16χρονους στο δρόμο – Ξέσπασε το μένος του σε 16χρονη

Όλα τα νέα
ert.gr
2019-06-06 08:55:41
Χανιά: Οδηγός ΚΤΕΛ παράτησε 16χρονους στο δρόμο – Ξέσπασε το μένος του σε 16χρονη

Σε μια απίστευτη καταγγελία σε βάρος οδηγού του ΚΤΕΛ Χανίων προχώρησε ο πατέρας μιας 16χρονης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο οδηγός λεωφορείου του ΚΤΕΛ, που πραγματοποιούσε το Σάββατο μεταξύ 11:30 – 12:00 το δρομολόγιο Αγία Μαρίνα – Χανίων, εξανάγκασε δύο 16χρονα αγόρια να αποβιβαστούν στη γέφυρα του Κλαδισσού, επειδή –όπως υποστήριξε- του λέρωναν το όχημα, ενώ εξανάγκασε τη 16χρονη φίλη τους να καθαρίσει το λεωφορείο  πριν αποβιβαστεί, στον σταθμό του ΚΤΕΛ.

Επιπλέον, στην γραπτή καταγγελία του πατέρα της κοπέλας, αναφέρεται ότι ο οδηγός, όχι μόνο επιτέθηκε φραστικά στο κορίτσι, αλλά της απαγόρευσε να επικοινωνήσει με τους γονείς της.

Παράλληλα, ασκούσε πιέσεις στο κορίτσι να του δώσει τα τηλέφωνα των δύο 16χρονων, που είχε στην κυριολεξία πετάξει στον δρόμο λίγο νωρίτερα.

Η καταγγελία θα διερευνηθεί από την διοίκηση του ΚΤΕΛ , ενώ ήδη  ο Προϊστάμενος του φορέα Μιχάλης Τσουπάκης, μιλώντας σε δημοσιογράφους τόνισε, ότι απαγορεύεται αυστηρά από το καταστατικό του ΚΤΕΛ η αναγκαστική αποβίβαση επιβατών για οποιοδήποτε λόγο.

Για την συμπεριφορά του, ο οδηγός έχει κληθεί σε απολογία και θα ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται

www.ert.gr



Ζαγορά Πήλιο