Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον κυκλικό κόμβο στα Αστέρια. Μονοδρομήθηκε η σήραγγα Γορίτσας

Όλα τα νέα
myvolos.net
2019-09-17 09:37:00

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τέθηκαν σε ισχύ στα «Αστέρια» στην Αγριά προκειμένου να εκτελεστούν οι εργασίες για τον κυκλικό κόμβο.

Η διακοπή κυκλοφορίας ισχύει για όλο το 24ωρο μέχρι 11 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του πρώτου σταδίου εργασιών κατασκευής του κυκλικού κόμβου στη θέση «Αστέρια Αγριάς» της Ε.Ο Βόλου Ζαγοράς (κάτω κλάδος – Ε.Ο.34), με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων «Περί κοινής ησυχίας» και «Κυριακής Αργίας».

Η κίνηση των οχημάτων επί της παραλιακής οδού διεξάγεται ως εξής:

Τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση από Βόλο προς Αγριά από το εναπομείναν τμήμα του ρεύματος κυκλοφορίας προς Αγριά της Ε.Ο Βόλου Ζαγοράς (κάτω κλάδος – Ε.Ο.34) με απαγόρευση στάσης και στάθμευσης κατά μήκος της ανωτέρω διαδρομής.

Τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση από Αγριά προς Βόλο δια μέσω των οδών Ολυζώνος, Νηλείας, Αγίου Αθανασίου και Περιφερειακής οδού, με μονοδρόμηση της σήραγγας της περιφερειακής οδού, με απαγόρευση στάσης και στάθμευσης κατά μήκος της ανωτέρω διαδρομής καθώς και ρύθμιση με κίνηση προτεραιότητας κατά μήκος της ανωτέρω διαδρομής.

Τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση από Βόλο προς Αγριά λόγω μονοδρόμησης της σήραγγας της Περιφερειακής οδού, δια μέσω των οδών Αλκίππης, Ροστώβ, Ελύτη κτλ προς την Παραλιακή οδό.

Εξαιρούνται τα οχήματα της ΑΓΕΤ τα οποία θα διέρχονται από άνοιγμα πλάτους τριών μέτρων παραπλεύρως της νησίδας.



Ζαγορά Πήλιο